Monday, October 2, 2017

Assalamulaikum wbt

as usual salaawat and salam to our prophet  Muhammad SAW

The picture above is my weekend xtvt fly 0ver cyber jaya and ssp

Friday, September 2, 2016

Di mulakan dengan Bismillah
ucapan syukur di atas ruang di tika ini..


Friday, October 2, 2015

Di mulakan dengan Bismillah,

perjalanan menuju ke langkawi

https://www.youtube.com/watch?v=GuU8RIcdnRk


 one of the best flying site,

Thursday, November 21, 2013

assalamualaikum wbt

segala pujian buat junjungan besar nabi Muhammad s.a.w

sudah lama tidak menulis dlm ruangan ini..


Thursday, May 10, 2012

Dah agak lama rasanya aku tak update blog....biasa ler orang berbloggggg aku pun nak jugak berblog tapi update selalunya ikut rajin kalau tak rajin mmg takdelah blog aku ni nak diupdate......lastweek memey betol2 hapenning terbang kat gold coast morib bersama kenkawang. Sesekali outing best gak.....nak-nak orang umah pun ikut sekali bagi sokongan dengan hobi yang paling best setakat ini yang memey sesuai ngan jiwa rock kapak aku nih....
Tapi sayang tak sempat nak mandi manda naik gelongsor ni....tag untuk water theme park ni pun masih ada dalam simpanan. Mana nak sempat org pergi sana nak mandi manda aku sibuk pegi terbang sempena kejohanan paramotor.....penyudahnya kesian org umah aku takde sape nak teman dia....

Friday, July 29, 2011

Tuesday, March 8, 2011

makan angin di pulau indah


sesekali terbang kat pulau indah best gak..sambil tengok kapal kapal dagang que nak masuk ke port
udara pada petang hari sangat sejuk .. kalau hari terang boleh nampak twin towel kat kl.. pas tu tunggu sunset yg sangat cantik ciptaan yg maha esa..