Tuesday, April 23, 2019

fly at KLCC and around city center of Kuala Lumpur on 20 april 2019
TakeOff from Maktab Perguruan ilmu Khas at Cheras flying to Royal Selangor Golf Club - Prince Court Hospital - Tabung haji- Petronas Twin Towel - Menara KL - menara maybank - Dataran merdeka - bangunan daya bumi- studium national - sungai besi airport and back to Landing area..

Monday, April 22, 2019

SuperStar Gemini

Horeyyyy...
akhirnya kami berjaya bercuti sambil belayar bersama SuperStar Gemini.. Port Klang - Phuket - Penang dan balik semula di Port Klang selama 4 hari 3 malam..

sejak melihat kapal star cruise 2007 di hong kong memang ada hasrat utk menaiki kapal pelayaran seperti post sebelum ini tahun 2010.. InsyaAllah kalau ada rezeki tahun depan nak naik lagi..

Monday, October 2, 2017

Assalamulaikum wbt

as usual salaawat and salam to our prophet  Muhammad SAW

The picture above is my weekend xtvt fly 0ver cyber jaya and ssp

Friday, September 2, 2016

Di mulakan dengan Bismillah
ucapan syukur di atas ruang di tika ini..


Friday, October 2, 2015

Di mulakan dengan Bismillah,

perjalanan menuju ke langkawi

https://www.youtube.com/watch?v=GuU8RIcdnRk


 one of the best flying site,

Thursday, November 21, 2013

assalamualaikum wbt

segala pujian buat junjungan besar nabi Muhammad s.a.w

sudah lama tidak menulis dlm ruangan ini..


Thursday, May 10, 2012

Dah agak lama rasanya aku tak update blog....biasa ler orang berbloggggg aku pun nak jugak berblog tapi update selalunya ikut rajin kalau tak rajin mmg takdelah blog aku ni nak diupdate......lastweek memey betol2 hapenning terbang kat gold coast morib bersama kenkawang. Sesekali outing best gak.....nak-nak orang umah pun ikut sekali bagi sokongan dengan hobi yang paling best setakat ini yang memey sesuai ngan jiwa rock kapak aku nih....
Tapi sayang tak sempat nak mandi manda naik gelongsor ni....tag untuk water theme park ni pun masih ada dalam simpanan. Mana nak sempat org pergi sana nak mandi manda aku sibuk pegi terbang sempena kejohanan paramotor.....penyudahnya kesian org umah aku takde sape nak teman dia....